Sluiting inschrijving inkoop Wmo en Jeugd 2025

16 september 2024

Beste zorgaanbieders,

De inschrijftermijn voor de inkooptrajecten Wmo en Jeugdhulp Midden-Holland is per 12 september 13.00 uur gesloten.

Wanneer hoor ik of ik een contract krijg?
Het beoordelen van de inschrijvingen gaat enkele weken in beslag nemen. Indien u op dinsdag 15 oktober nog geen enkel bericht over niet-toelating, herstel of gesprek heeft gehad, vragen wij u contact met ons op te nemen via inkoopjeugdwmo@gouda.nl.

U hoeft nu geen contact met ons op te nemen.

Hoe hoor ik of ik een contract krijg?
Wij beoordelen de inschrijvingen in batches. Het kan daarom zo zijn dat bepaalde zorgaanbieders al een toelatingsbrief hebben ontvangen, terwijl anderen nog geen bericht hebben gehad.

Indien u toegelaten wordt, ontvangt u via de contractmanagementmodule van Mercell (dus NIET via de inkoopmodule van Mercell) een toelatingsbrief. In de toelatingsbrief staan de diensten waarvoor u gecontracteerd bent en de bijbehorende tarieven. Controleer deze brief goed en upload de door u rechtsgeldig ondertekende brief in de contractenmodule van Mercell. Deze ondertekening vervangt de contractondertekening.

Hoe hoor ik of ik wordt afgewezen?
Indien u niet gecontracteerd wordt, of voor enkele producten niet, dan ontvangt u via de inkoopmodule van Mercell een bericht van niet-toelating met daarin de reden van de afwijzing.

Bedankt voor uw geduld.


Contact Webarchief, Disclaimer, Privacyverklaring             Naar het begin van de pagina

// (function($){ $(window).scroll(function() { if ($(this).scrollTop() > 600) { $('#toTop:hidden').stop(true, true).fadeIn(); } else { $('#toTop').stop(true, true).fadeOut(); } }); })(jQuery); // ]]>