Sluiting inschrijving inkoop Wmo en Jeugd 2025

12-09-2024

Beste zorgaanbieders,

De inschrijftermijn voor de inkooptrajecten Wmo en Jeugdhulp Midden-Holland is per 12 september 13.00 uur gesloten.

De beoordeling vindt plaats in batches
Wij zijn op dit moment druk bezig met de beoordeling van de bijna 200 aanmeldingen. Dit gaat enkele weken in beslag nemen. De toelating en afwijzing zal in batches plaatsvinden zodat aanbieders en inwoners niet onnodig lang in onzekerheid zitten.

Toelating
Indien u toegelaten wordt, ontvangt u via de contractmanagementmodule van Mercell (dus NIET via de inkoopmodule van Mercell) een toelatingsbrief met daarin de diensten waarvoor u gecontracteerd bent en de bijbehorende tarieven. Controleer deze brief goed en upload de door u rechtsgeldig ondertekende brief in de contractenmodule. Deze ondertekening vervangt de contractondertekening.

Afwijzing
Indien u niet gecontracteerd wordt, of voor enkele producten niet, dan ontvangt u via de inkoopmodule van Mercell een bericht van niet-toelating met daarin de reden van de afwijzing.

De beoordelingsprocedure zal enkele weken in beslag nemen. Indien u op dinsdag 15 oktober nog geen enkel bericht over niet-toelating, herstel of gesprek heeft gehad, vragen wij u contact met ons op te nemen via inkoopjeugdwmo@gouda.nl.


Contact Webarchief, Disclaimer, Privacyverklaring             Naar het begin van de pagina

// (function($){ $(window).scroll(function() { if ($(this).scrollTop() > 600) { $('#toTop:hidden').stop(true, true).fadeIn(); } else { $('#toTop').stop(true, true).fadeOut(); } }); })(jQuery); // ]]>